Έξοδα αποστολής

1. Τρόποι Αποστολής

Η Εταιρεία μας καλύπτει όλη την Ελλάδα και αναλαμβάνει να κάνει παράδοση των προϊόντων είτε με δικά της μέσα, είτε μέσω εταιρείας Courier, είτε μέσω συνεργαζόμενης μεταφορικής εταιρείας.

Σε ορισμένες περιοχές οι συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρίες δεν κάνουν παράδοση κατ' οίκον οπότε θα χρειαστεί να παραλάβετε την παραγγελία σας από το υποκατάστημα τους στην περιοχή σας, ύστερα από δική τους ειδοποίηση.

Στην περίπτωση που στην περιοχή σας δεν υπάρχει πρόσβαση για παράδοση μέσω COURIER ή METAΦΟΡΙΚΗ τότε η εταιρεία μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για την παράδοση. Ο χρόνος παράδοσης εκτιμάται από την ημέρα αποστολής  με Courier ή με μέσο της εταιρείας μας σε 1 -3 εργάσιμες και με μεταφορική 2 - 4 εργάσιμες ή 3 - 7 σε δυσπρόσιτες περιοχές. Σημειώνεται ότι, στις  παραγγελίες χονδρικής πώλησης όπου τα έξοδα αποστολής ενσωματώνονται στη παραγγελία, η παραλαβή των προϊόντων γίνεται από το σημείο παραλαβής της μεταφορικής εταιρείας στο τόπο αποστολής. Στις περιπτώσεις όπου τα έξοδα αποστολής αποπληρώνονται απευθείας στη μεταφορική εταιρεία, υπάρχει η δυνατότητα παράδοσης στο χώρο του πελάτη κατόπιν απευθείας συνεννόησης με τη μεταφορική εταιρεία.

Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να παραλάβετε τα προϊόντα μας και από την Έδρα – Έκθεση της εταιρείας μας που βρίσκετε στην οδό Πτολεμαΐδος 28Β, Περιστέρι, ΤΚ 12136.

Για την παραλαβή από την Έδρα – Έκθεση της εταιρείας μας, είναι απαραίτητη η επικοινωνία με εκπρόσωπο της εταιρείας μας προκειμένου να οριστεί ο χρόνος παράδοσης και να εξασφαλιστεί η διαθεσιμότητα των προϊόντων της παραγγελίας σας.

2. Έξοδα Αποστολής

i. Η αποστολή των προϊόντων στο Λεκανοπέδιο Αττικής είναι δωρεάν για όλες τις παραγγελίες από 60€ και άνω. Τα όρια Αθήνας – Πειραιά περιέχουν τις περιοχές που περικλείονται από: Πέραμα | Χαϊδάρι | Αχαρναί | Αγ. Στέφανος | Εκάλη | Πεντέλη | Γέρακας | Βουλιαγμένη. Τα υπόλοιπα μέρη ανήκουν  στον τρόπο αποστολής  Υπόλοιπη Ελλάδα.

ii. Η αποστολή των προϊόντων στην υπόλοιπη Ελλάδα, για παραγγελίες από 650€ και άνω είναι δωρεάν.

iii. Τα έξοδα αποστολής για τις παραγγελίες που δεν εμπίπτουν στις περιπτώσεις i. & ii. υπολογίζονται σύμφωνα με το βάρος και τον όγκο των προϊόντων. Ο καταναλωτής ενημερώνετε άμεσα για τα συνολικά έξοδα αποστολής πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας του.

iv. Ισχύει ΜΟΝΟ για τους πελάτες ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ:

Οι πελάτες χονδρικής έχουν τις παρακάτω επιλογές σχετικά με την αποστολή και αποπληρωμή των εξόδων αποστολής:

1. Παραλαβή από το Κατάστημα

Δεν υπάρχουν έξοδα αποστολής

2. Αποστολή με Μεταφορική Επιλογής του Πελάτη

Στη περίπτωση αυτή εάν υπάρχουν μεταφορικά έξοδα ΔΕΝ χρεώνονται στη παραγγελία. Ο πελάτης επιλέγει τη μεταφορική της αρεσκείας του και συνεννοείται ο ίδιος για τα έξοδα αποστολής τα οποία πληρώνονται απευθείας στη Μεταφορική.

3. Αποστολή με Μεταφορική που Επιλέγει η Brodersport και πληρώνεται από τον Πελάτη

Στη περίπτωση αυτή εάν υπάρχουν μεταφορικά έξοδα ΔΕΝ χρεώνονται στη παραγγελία. Η Brodersport επιλέγει τη μεταφορική. Ο πελάτης πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας λαμβάνει γνώση του εκτιμώμενου κόστους μεταφοράς αλλά συνεννοείται ο ίδιος για το ακριβές ποσό χρέωσης και πληρώνει τα έξοδα αποστολής απευθείας στη Μεταφορική.

4. Αποστολή με Μεταφορική που Επιλέγει η Brodersport. Τα έξοδα αποστολής ενσωματώνονται στην παραγγελία

Στην περίπτωση αυτή εάν υπάρχουν μεταφορικά έξοδα χρεώνονται στη παραγγελία. Η Brodersport επιλέγει τη μεταφορική. Ο πελάτης πληρώνει μαζί με τη παραγγελία τα έξοδα αποστολής και παραλαμβάνει τα προϊόντα από την έδρα της μεταφορικής στο τόπο προορισμού, εκτός αν υπάρχει διαφορετική συνεννόηση.

3. Σημαντικές Διευκρινήσεις

  • Παρακαλούμε να βρίσκεσθε στον χώρο παράδοσης που έχετε συμφωνήσει για την δική σας  καλύτερη εξυπηρέτηση .
  • Οι παραγγελίες, μετά τη καταχώρηση τους από τους καταναλωτές τίθενται σε διαδικασία αποστολής από την εταιρεία μας, την ίδια ή την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα.
  • Οι παραδόσεις των παραγγελιών πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00 πμ -6.00 μμ.
  • Η παράδοση όλων των  προϊόντων  γίνεται επί πεζοδρομίου.
  • Όλα τα Όργανα Γυμναστικής  παραδίδονται επί Πεζοδρομίου  στην εργοστασιακή τους συσκευασία
  • Οι τιμές λιανικής που αναγράφονται στην ιστοσελίδα μας εμπεριέχουν ΦΠΑ 24%.
  • Οι τιμές χονδρικής που αναγράφονται στην ιστοσελίδα μας δεν εμπεριέχουν ΦΠΑ 24%.
  • Δεν αποστέλλονται αγορές χονδρικής πώλησης αξίας μικρότερης των 60€. Στη περίπτωση που είστε πελάτης χονδρικής και επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε παραγγελία μικρότερη του ανωτέρω ποσού, μπορείτε να παραλάβετε τη παραγγελία σας από την την Έδρα – Έκθεση της εταιρείας μας που βρίσκετε στην οδό Πτολεμαΐδος 28Β, Περιστέρι, ΤΚ 12136, κατόπιν συνεννόησης.
Top